Testimonials

Being partners means celebrating the achievements of our successful collaborations. Whether a success story is about building a successful business infrastructure or organizing workshops and courses, each one is special to us.

Don’t take our word for it…

See what these people have to say about us.

Voor onze security oplossingen werken wij al zo lang ik mij kan herinneren samen met Deltalink. Gedurende al die jaren hebben zij ons op alle mogelijke manieren ondersteund om onze groei te realiseren. Uiteraard lopen alle offerte’s, bestellingen of RMA’s heel vlot zoals je verwacht van een distributeur. Maar daarnaast ook meedenken over oplossingen, persoonlijk contact en/of samen seminaries organiseren… er is geen vraag geweest waar ze ons niet bij hebben kunnen helpen. We kijken dan ook uit naar onze volgende jaren samen!

Luk Geerts

General Manager, ACOM

De samenwerking met Deltalink bevalt ons zeer goed. Hun proactieve houding leidt ertoe dat ze zelf ook veel nieuwe business aandragen. Ze nemen zelf de verantwoordelijkheid voor het behalen van de doelstellingen en leggen de bal niet bij een ander neer. Dit wordt zeer gewaardeerd.

Pascalle Versleeuwen

Corporate Marketing Manager Benelux, F-Secure

Voor onze wifi, switches en security oplossingen werken wij al vele jaren met Deltalink.  Door een goed voorraadbeheer en de “op afroep” service bij grote projecten slagen wij er telkens in om ook de grote projecten op het geplande tijdstrip op te leveren bij onze klanten. Daarnaast onderhouden ze goede contacten met zowel fabrikant als reseller, organiseren ze opleiding en infobeurzen. Deltalink weet dus naast het dozen schuiven een heel goede added-value te bieden!

 

Jurgen Roels

Zaakvoerder, Educorner & Toncon

Deltalink is een leverancier die inhoud geeft aan de term ‘value added distributie’.

Wanneer het echt nodig is staan ze voor je klaar met een passende oplossing om je uit de nood te helpen. Verder houden ze ook al 25 jaar het menselijke aspect van de ICT hoog in het vaandel.

 

 

 

Theo Pluym

Zaakvoerder, Pluym ICT

Sinds het begin werken wij al samen met Deltalink voor onze netwerk en security oplossingen. Bij complexe projecten kunnen wij bij deltalink terecht voor analyse en deskundig advies. Maar ook tijdens de installatie kunnen we op technische bijstand rekenen.
Deltalink is een zeer flexibele en aanspreekbare distributeur voor ons, wat de samenwerking zeer aangenaam maakt!

 

 

Peter Vanmarcke

Zaakvoerder, Vanmarcke Computers

Fortsesteenweg 25
2860 Sint-Katelijne-Waver
Belgium

Phone: +32 15 30 55 00
Email: info@deltalink.be

Share This