deltalink, VAD distributeur van ICT netwerk en – beveiligingsproducten in de Benelux, zoekt ter ondersteuning van de sterke groei een gedreven Support Engineer.

Bedrijf :

deltalink is al meer dan 25 jaar een innovatieve Value Added Distributeur van high-end ICT-producten in de Benelux. Tot de portfolio behoren onder andere Fortinet, Zyxel, Qnap, Mist, F-Secure, Brickcom, Backupassist, Fanvil,…. dewelke hun toepassing vinden in networking, firewalling, VPN, WIFI, network security, UTM, IP camera surveillance, NAS storage en VoIP telefonie.De missie van deltalink is om lange termijn partnerships uit te bouwen door het bieden van toegevoegde waarde aan dealers, Vallue-added resellers (VARs) en System Integratoren. deltalink heeft een eenvoudige visie die ‘straightforward’ is: ‘Behandel je klanten, werknemers en leveranciers op de manier dat je graag zelf behandeld wordt’ . Expertise en service worden hoog in het vaandel gedragen.

Functie:

Je biedt technisch advies en helpdesk support aan onze klanten (resellers en system Integratoren) en dit zowel in de pre-sales als in de after-sales fase.  Je helpt tevens bij het organiseren van technische trainingen (Delt@cademy) en het intern testen en evalueren van bestaande en nieuwe producten.

Profiel:

  • Je beschikt over een bachelor/master opleidingsdiploma Informatica bij voorkeur met specialisatie in netwerken en systeembeheer.
  • Je hebt een goede kennis van TCP/IP , WAN technologieën, LAN switching , network security , draadloze netwerken en UTM firewalls.
  • Je bent een team-player die autonoom kan werken en een sterke zin heeft voor verantwoordelijkheid.
  • Je bent resultaatgedreven en gaat voor maximale klantenvoldoening.
  • Je bent Nederlandstalig, maar beheerst ook het Frans en Engels.
  • Enkele jaren ervaring zijn pluspunten.

Aanbod:

  • Je maakt deel uit van een innovatieve KMO met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en actieve deelname in de groeiprocessen.
  • Je krijgt een marktconform verloningspakket met extralegale voordelen.
  • Je krijgt initiëel een technische opleiding en nadien ook de nodige bijscholingsmogelijkheden.

Neem je deze uitdaging aan?

Grijp je kans en werk mee aan onze toekomst en stuur je CV naar jobs@deltalink.be

Share This