Deltalink, vooraanstaand distributeur van ICT infrastructuurproducten in de Belux, zoekt ter ondersteuning van de sterke groei een gedreven Support Engineer.

Het bedrijf :
Deltalink, gevestigd in de regio Mechelen, is al 25 jaar ‘Value Added’ distributeur van high-end ICT-producten in de Belux voor het installeren en beveiligen van LAN/WAN netwerken. Tot de portfolio behoren onder andere Fortinet, Zyxel, Qnap, Xirrus, F-Secure, Brickcom, Backupassist, Fanvil,…. dewelke hun toepassing vinden in networking, firewalling, VPN, WIFI, security, UTM, IP camera surveillance, NAS storage en VoIP telefonie.

De functie :
Je biedt technisch advies en helpdesk support aan onze klanten (resellers en system Integratoren) en dit zowel in de pre-sales als in de after-sales fase.  Je helpt tevens bij het organiseren van technische trainingen (Delt@cademy) en het intern testen en evalueren van bestaande en nieuwe producten.

Uw profiel :

  • Je beschikt over een bachelor/master opleidingsdiploma Informatica bij voorkeur met specialisatie in netwerken en systeembeheer.
  • Je hebt een goede kennis van TCP/IP , WAN technologieën, LAN switching , draadloze netwerken en UTM firewalls.
  • Je bent een team-player die autonoom kan werken en een sterke zin heeft voor verantwoordelijkheid.
  • Je bent resultaatgedreven en gaat voor maximale klantenvoldoening.

Ons aanbod :

  • Je maakt deel uit van een innovatieve KMO met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en actieve deelname in de groeiprocessen.
  • Je krijgt een marktconform verloningspakket met extralegale voordelen.
  • Je krijgt initiëel een technische opleiding en nadien ook de nodige bijscholingsmogelijkheden.

 

Neem je deze uitdaging aan ?  Stuur dan je cv naar jobs@deltalink.be

Share This